PSE ZGJIDHJET DVC NGA AERECO KONSIDEROHEN

VEPRIM I ZGJUAR
boost
Ndjeshmëria ndaj lagështisë

DCV instiktivisht përshtat nivelet e ventilimit në çdo dhomë në nivele të përdorimit,
duke siguruar cilësinë dhe rrjedhjen e ajrit.

yellow-triangel sky-triangel
boost
Cilësi e garantur e ajrit

Lagështia e tepërt, e ndihmuar nga ndotësit si dioksidi i karbonit dhe VOC,
janë një rrezik për shëndetin dhe një implikim i mundshëm me kosto
nëse struktura e një ndërtese dëmtohet.
Ne i parandalojmë që të dyja.

boost
Në përputhje me shumicën e projektimeve të ventilimit

Nëse përfshirja juaj është për një ndërtim të ri
apo për një projekt retrofit,
ne kemi një zgjidhje të realizueshme
të ventilimit për të instaluar.

boost
Redukton konsumin e energjisë

Sistemet tona të zgjuara dhe të reduktimit të energjisë kanë rezultuar
në reduktimin e humbjeve nga ngrohja e ndërlidhur me ventilimin deri në 50%
krahasuar me sistemin e rrjedhjes së vazhdueshme të ajrit për ventilim,
si dhe në ofrimin e pastërtisë, ajrit të pastër dhe reduktimit të dëmit
të brendshëm të ndërtesës të shkaktuar nga kondensimi dhe lagështia.

boost
Komoditeti i siguruar

Me kombinimin e thjeshtësisë dhe performancës,
sistemet tona zbulojnë dhe reduktojnë nivelet e lagështisë
në varësi të niveleve të banimit në dhomë,
duke siguruar kualitetin e ajrit në hapësirën e brendshme

boost
Pa myk, pa kondensim

Myku dhe kondensimi shfaqen në dhoma me lagështi dhe në ato të banueshme.
Zgjidhjet tona të ventilimit automatikisht rregullojnë rrjedhjen e ajrit
në normën e tashme të lagështisë për të ventiluar dhomën
dhe për të eleminuar lagështinë e tepërt.

boost
Kosto më të ulëta gjatë jetës

Kosto të ulëta të kapitalit,
kosto të ulëta të instalimit,
me mirëmbajtje më pak të nevojshme,
dhe me konsum të ulët të energjisë.
Është për t'u çuditur se sistemet tona janë gjithnjë duke u rekomanduar
dhe duke u instaluar në shtëpi private dhe në ndërtesa publike në mbarë botën.

boost
Instalim i thjeshtë

Ndërtimi i ri apo rinovimi,
instalimi i sistemeve Aereco të ventilimit
është pa probleme dhe me kosto efektive.

30 VITE GARANCI

Me prodhimin e më shumë se 16 milion sensorëve të lagështisë që nga viti 1984,
ne jemi aq të sigurtë në cilësinë dhe besueshmërinë e sensorëve tanë të lagështisë për të cilët garantojmë 30 vite.

sky-triangel